keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ala-asteen paras ja harmillisesti viimeisin luokkaretki!

Kerron teille nyt luokkaretkestämme. Otsikosta varmaan huomasikin, että tämä luokkaretki oli mieleinen ja myöskin viimeinen ala-asteella. Mutta nyt itse postaukseen.
 Heräsin aamulla 7.20. Siinä samassa sitten puin ja söin yms. Tein siis aamutoimet. Koululle lähdimme klo.8.30. Bussi matkasta en oikein välittänyt, matka oli pitkästyttävä ja väsyttävä. Viimein 2h ajomatkan kuluttua olimme Helsingissä. Mutta bussissa istuminen ei loppunut siihen, sillä meillä oli vielä noin 1½h Helsinki kierros/esittely...
 Itse linnanmäelle pääsimme noin klo. 13.30. Meille annettiin ohjeet bussissa, sekä myös ruoka lipukkeet. Sitten pääsimme huikeisiin laitteisiin! Kävimme ennen ruokailua monissa laitteissa, ja testasimme myös uuden Kingin. Minä, Aada ja Regina kävimme siinä. Me Aadan kanssa pidimme Kingissä, mutta Regina oli erimieltä sen mahtavuudesta XD Söimme ruuaksi makkara korit ja jälkkäriksi jätskit. Söin jonkun turkinpippuri/vanilija pyörteen! Sen jälkeen laitteet saivat taas pauhata!
 Viimeinen laite jossa kävin oli huikea Kingi♥ Lopuksi ostimme myös metrilakua ja kukin sitä mitä osti:`D Meidän piti olla bussilla 17.50.
 Saavuimme meille kotiin noin klo. 20.10!





1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥