sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Nyt, vihdoista ja viimein postaus!

Otsikosta voikin päätellä, että vihdoinkin saan aikaiseksi kirjoitella teille! Elikkä tallipäivä postaus on siis tämä. Kerron nyt eilisestä (15.5.15) tallipäivästä ystäväni kanssa.

Ystäväni saapui meille kymmenen pintaan. Kävimme sisällä ja esittelin hänelle uuden pukeutumishuoneeni ja huoneeni, jossa oli muuttunut järjestys =)  Vaihdoin vaatteeni pukeutumishuoneessa, jonka jälkeen lähdimme polkemaan tallille. Kan saavuimme tallilla oli yksi vuokraaja, joka lähti melkein heti kun saavuimme.
 Haimme tallista "leipä korin" ja harjapakin, sillä hoidimme Adin ulkona. Hain neidin tarhasta ja talutin hoito puomille. Ystäväni pesi Adin toisen puolen jalat ja minä toisen. Kun kintut olivat puhtaat sai poni mennä "kukkulalle" syömään ruohoa naru kaulalla. Hoidimme ja letitimme kaikki jouhet. Letityksen jälkeen alkoi ripottelemaan, joten jouduimme menemään talliin varustamaan. Varustamisen aikana tuli rankkasade kuuro, mutta lakkasi ennen kuin aloimme ratsastamaan.
 Ystäväni ratsasti ensin. Otin Adin kiinni juoksutusliinaan kun hän ratsasti alkuun. Hän ratsasti yllättävän hyvin, sillä hän ei ole ratsastanut kovinkaan paljoa. Lopussa hän ratsastikin jo ilman liinaa yksin kentällä. Ratsastin ystäväni jälkeen vähän. Taivuttelin paljon. Ensin ravissa, sitten laukassa. Kun olin laukkaillut ympyröitä ja sen sellaisia niin rupesin tekemään laukan vaihtoja. Tein niitä liikaa ja Adilla meni hermot siihen että ei saanut takajalkoja vaihdettua oikeaan jaukaan ja meni aina risti laukkaa niin päätti sitte vetästä siihen pukin ristilaukan "oikomiseksi"=D Oli kyllä hauskaa
 Sitten ystäväni ratsastii vielä hetken ilman satulaa. Avustin häntä tekemään kaikenlaisia "temppuja" mm.maailman ympärys matka, takaperin istuminen/ratsastaminen ja naisten satulaa.
 Kun ratsastukset oli ratsastettu hoidimme Adin ja sitten menimme vielä lyhyelle "lenkille". Annoimme Adin syödä vihreää ruohoa ja me istuimme maassa ja höpötimme mukavia, sekä otimme kuvia ponista joka söi tyytyväisenä ruohoa♥
Siinä oli meidän talli reissumme, laitan kuvia puhelimesta tähän vielä jos saan sekä liitän tähän videon jos saan! =D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥