lauantai 17. tammikuuta 2015

Tallilla 17.1

Moips!


     Tallille menin tänään yhden aikaan. Tallille päästyäni menin hekemaan neidin tarhasta. Laitoin Adin karsinaan, ja harjasin neidin. sitten kun rupesin satulaa laittamaan huomasin että ponilla oli ylimääräistä virtaa eikä se tahtonut pysyä paikoillaan. Sitten laitoin suitset ja iskä tuli pitämään neitiä paikoillaan joten sain satulan kiristettyä.


     Kiipesin selkään kentällä. Pyysin iskää ottamaan pari kuvaa ja sen jälkeen aloitin ratsastamisen. Iskä lähti ja minä jäin taivuttelemaan. Asetin Adia aika paljon ja sin sen oikeassa kierroksessa muotoon ja jopa pidettyä sitä yllä hetken! Sitten kokeilin samaa vasempaan kierrokseen, onnistui, muttei niin hyvin. Sitten aloin ravailemaan tein ympyröitä, siirtymisiä ja voltteja, taivuttelua sekä laitoin Adia muotoon. Kun olin ravaillut tarpeeksi molempiin suuntiin laukkasin molempiin suuntiin kaksi laukka ympyrää. Sitten menin vielä ravissa väistöjä ja siirryin käyntiin jossa menin myös väistöjä. Kun olin kävellyt tarpeeksi niin lopetin.


     Nyt kuitenkin laitoin ponin pesariin. Kun olin suitset ottanut pois päästä ja laittanut Adille riimun soitin äitelle että hän voi alkaa lähtemään tallia kohti. Sitten vielä pesin kuolaimet ja otin satulan pois Adilta. Vein varusteet satulahuoneeseen ja aloin letittämään Adin harjaa. Tein otsa harjaan neljä lettiä, harjaan 20 lettiä ja äite teki neidille häntään yhden letin. Aikaa niihin hujahti tunti. Ajatus on siis osallistua Blogitallin Letitys Haasteeseen.


Loppuun vielä kuvia :D
Alkuun Ratsastus Kuvia (Kerrankin)

Ja toinen Rtasastus kuva
Otsa harjan letit

Adin harjassas olevat 20 lettiä:D
Äiten tekemä letti häntään
Loimen alta pilkottaa pieni letin pätkä :D






♥= Julia





3 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo harja, kun on kahta eri väriä. Tulee kivasti tuohon lettiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep♥ Se on ihana! Tosin harjaan, otsikseen ja häntään meni tunti ☺

      Poista
  2. Kiva blogi muuten, mutta huomasin tällasen:

    Tallille päästyäni menin hekemaan neidin tarhasta. Laitoin Adin karsinaan, ja harjasin neidin. sitten kun rupesin satulaa laittamaan huomasin että ponilla oli ylimääräistä virtaa eikä se tahtonut pysyä paikoillaan. Sitten laitoin suitset ja iskä tuli pitämään neitiä paikoillaan joten sain satulan kiristettyä.

    Hoet kokoajan 'neitiä'. Jatkossa voit yrittää edes keksiä synonyymejä tms, niin on mukavampi lukea (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥