perjantai 9. tammikuuta 2015

Viikon Blogihaaste-Kisakokemukset

Nonniin taas sitä tulee osallistuttua tohon Blogitallin viikko haasteeseen. Aiheena nyt on kisaa kokemukset: Kilpailukausi lähestyy! Mikä positiivinen kilpailumuisto on jäänyt parhaiten mieleesi entä negatiivinen? Koulutuomari haastaa teidät kertomaan positiivisiä ja negatiivisiä kilpailukokemuksia.

 Ja tässä vielä ohjeet haasteen tekemiseen:

  • OSALLISTU
  • Kopioi haasteen banneri postaukseesi.
  • Linkitä tämä haaste omaan postaukseesi, jotta muutkin löytävät ohjeet haasteen toteuttamiseen ja osallistumiskaavakkeen.
  • Linkitä postauksesi tämän tekstin loppuun, jotta muutkin pääsevät lukemaan sinun postauksen ja osallistut samalla kilpailuun!
  • Arvontaan osallistuu, jos osallistumisohjeita on noudattanut ja ilmottautuminen tehty oikein.

Ja sitten vielä haasteen Banneri!  


 Ja sitten itse asiaan, eli minun kisa kokemukseni! Javoisin aloittaa negatiivisita kisoista.


     Olin noin viisi vuotias, kummitätini osallistui joulun alla estekisoihin ja sanoi että on mahdollista osallistua kisoihin myös puomi luokkana eli KAIKKIEN piti olla maassa. Kävimme treenamassa vähintään joka viikkokumitätini ja hänen hevosensa Siran luona. Välillä jopa useampaan kertaan viikossa.  Osallistumis pukuni oli söpö, minulla oli päälläni tonttulakki ja tonttu mekko! Sittenkun tuli itse kisan vuoro niin ei huomioitu että esteet olivat noin. 50cm korkuisia. Ja hetiekalla esteellä minä 5v lensin kerällä Siran kaulan yli! No kisani loppuivat siihen ja ulkona sitten nousin vieläselkään.  Voitin sitten suklaapatukan josta en edes pitänyt...;(


     Positiivisiä kokemuksia on kaksi. Aloitan vaikkapa kouluksoista.  Oli kivaa sain ratsastaa ENTISELLÄ lempi-ja hoitoponillani. Niistä kisoista en juumi muuta muista kuin vain että pukkirmmi otettiin alussa pois. Olimme niissä kisoissa ekoja!


     Menin näissä estekisoissa taas sillä ENTISELLÄ lempiponillani. Nekin kisat menivät hyvin, olimme ekoja niissäkin kisoissa!


     Anteeksi että ei ole kuvia! ;(


                                                      ♥= Julia










2 kommenttia:

  1. Onko sinulla älypuhelinta jolla olisi mahdollisuus ottaa kuvia? Jos on mahdollista kehottaisin ottamaan kuvia sillä. Kuvattomat/vähä kuvaiset blogit eivät harvemmin saa herätettyä lukijoiden mielenkiintoa, joten ne huonolaatuisetkin kännykkäkuvat voivat olla parempia kuin pelkkä kuvaton postaus. Ajankohtaiset kuvat ovat iso osa blogin pitämistä.

    Sitten ulkoasusta sen verran, että omaa silmääni häiritsee hieman, että kuvat on niin isoja että menevät sivupalkin päälle. Suosittelen leventämään blogia sen verran että kuvat eivät mene sivupalkin päälle!

    Toivottavasti näistä vinkeistä on hyötyä ! :)
    http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä minulla on älypuhelin. Mutta en tykkää kirjoittaa sillä tekstejä, enkä myöskään siirrä niin usein puhelimesta kuvia koneelle. Ja kiitos kommentistasi, siitä oli hyötyä minulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥