maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 5

KUINKA IDEA BLOGGAAMISESTA SYNTYI?


Idean bloggaamisesta sain, kun ystäväni Aada piti blogia leipomisesta. Aloin miettimään että olisikohan bloggaaminen kivaa ja millaista se olisi. Kysyin äidiltäni että saisinko alkaa bloggaamaan. Hän vastasi myöntävästi.


Aloin miettimään, mistä aiheesta bloggaisin. Ajattelin, että kun liikutan Shetlanninponi Daisyä niin voisin kirjoitella aina talleiluistani. Sanoin äitelle että kirjoitan blogiin sitten aina talleiluistani. Tulihan sinne kirjoiteltua sinne muustakin:)


Menimme sitten äiten kanssa nettiin ja mentiin bloggerin sivuille. Teimme blogin ulkoasun yhdessä sekä päätimme osoitteen & nimen. Eipä siinä mitään sen erikoisempaa.


Nyt tällä uudemmalla kerralla, rupesin miettimään että avaisinko blogin takaisin.. Mietin mistä bloggaisin. Päätin että blogi on lifestyle blogi. Pohdiskelin asiaa, sekä kysyin asiasta mielipidettä muutamalta ystävältä.


Kun olin päättänyt sitten että blogin takaisin avaan, pohdiskelin sitten sille nimeä. Päädyin sitten nimeen JULIA'S, koska se on "lyhyt ja ytimekäs". Pyysin Aadaa tekemään ulkoasun & bannerin ja tässä sitä ollaan. Joulukalenteria tekemässä:)





<3Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥