tiistai 16. joulukuuta 2014

Tallilla 16.12.14 ja varusteiden putsausta

Elikkä kun menin tallille hain Adin. Tarha oli jäässä, mutta jos kurakohtaan astui maa "petti" ja tippui puolijalkaa myöden kuraan.  Siinä se söpöliini kököttää takki päällä♥

Tallissa otin eka loimen pois ja pesin jalat...ku oli ihan kurassa! Sitte harjasin neitin ja varustin. Eipä oo paljoo harjaamista ku karsinassa on purut ja tarhassa takki☺ Mutta harjaan silti aina ettei tuu hiertymiä, on paremman näköinen ja pölyt pos! Kaviot on hassu putsata ku on tilsakumit pohjissa nii on pieni alue putsattavanaXD  En tänään saanut kunnon treeniä ku maa oli jäässä (ÄRRRSYTTÄÄÄÄ)! No kuitekki eka ratsastin tarha-alueen ympäri ja sitte menin kentälle ja koitin ravata...Oli IHAN jäässä...Joten menin pellolle. Sielä pystyin ravaamaan mutta muut hevoset villiinty ja rupes laukkaileen ja pukitteleen, nii en viittiny olla pellolla. Menin takas kentälle, mutt oli nii jäässä. Soitin iskälle et mitä tehää, se sano:" et kävele se tarha-alue parikertaa ympäri. Älä mee kentällä ettei jalat mee rikki." No kävelin kaks kertaa ja menin talliin ottaa varusteet pos ja syötin Adille vähän leipää, ja laitoin takin päälle.
Otin ennen ku laitoin takin

Otin ennen ku laitoin takin

Nyt on takki päällä☺

Iskä otti vielä pari kuvaa ku vietiin tarhaan

-II-
Kun lähettiin tallilta ajettiin City Markettiin. Sieltä sitten ku lähettiin poikettiin Agrimarkettiin ostamaan valjas rasvaa. Kun kotiin pääsimme söin ja soitin Aadalle että tuleeko hän putsaamaan Adin ajo valjaat kanssani...No hän tuli mielellään:D Aloitimme pesemällä. Aada pesi suitset, sekä ajo-ohjat ja minä pesin Ajovaljaat, pesimme yhdessä rintaremmin. Sitten kun valjas oli "saippuattu" se mentiin pesemän/huuhtelemaan. Kun olimme pesseet kaikki pesin vielä Adin kaksi riimua.

Loppuun vielä kuvia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥