maanantai 8. joulukuuta 2014

Tallilla 8.12.14 Maanantai

Moikka! Tänään tallilla olin Aadan kanssa (taas)... Kun menimme tallille yksi talli kamuistani oli paikalla. Hänen hevosensa oli käytävässä ja hen leikasi harjaa ja häntää havoseltaan☺
Haimme Adin ja löysimme soljet jotka loimesta olivat kadonneet, mutta se on jo eri tarina. Aada siis halusi ottaa Adi joten annoin ottaa.... Tallissa laitoimme tytön pesariin ja pesin neidin jalat. Sitten harjasimme ja varustimme. Aada meni kentälle ja ratsasti sielä..Minä jäin talliin kaverini kanssa. Höpötimme niitä näitä hän varusti samalla. Sitten menimme takaisin. Jo hetken päästä vaihdoimme Aadan kanssa ja minä menin ratsaille. Poni oli ihn jäykkä, ei suostunt taipumaan. Sitten kun annoin pienen pohkeen syöksähti suoraan eteen ja kun pidätin niin tökkäs..IHMEELLISTÄ! Yleensä kun ratsastan niin taipuu niin hyvin ja kuuntelee avut ja päästää pohkeetkin läpi..Mutta nyt ei mitään! Kavalettia meni sentään hyvin♥ Loppuun vedin käyntejä säkä raveja. Ja muuten laukassa sentään taipui vähän! Sitten mentiin talliin ja otettii varusteet pois. Kaverini sanoi että voin antaa hänen porkkanoitaan Adille, sillä huomenna tulaa uusia ja vanhat pitäisi saada syötettyä pis..Joten Adi sai paljon porkkanaa☺ Sitten heitimme Adin tarhaan ja lähdimme kotioppäin!

ANTEEKSI ETTEI OLE KUVIA, MUTTA KUN EI OLE OLLUT HYVÄÄ SÄÄTÄ...LUPAAN KOITTAA HUOMENNA OTTAA!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus, ehitkö jo lukee aiemman postauksen kommenttii, sori oon vähä stressaantunu :D en normaalisti pommittele yhtäkkii ihmisii kysymyksil :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Liity lukiaksi jos et vielä ole♥